Pro balík prachů (2020) Online CZ/SK - Celý Film ZDarma




Sledování filmu online nebo streamování je dnes opravdu výběr mnoha lidí.
Vyzbrojeni webem sledujícím film online na internetu, nyní můžete snadno sledovat film zdarma.
Je pravda, že na různých streamovacích službách jsou k dispozici tisíce filmů, ale který z nich si pravděpodobně vyberete a jak víte, je to jeden z nejlepších filmů.
Chcete-li to zjistit, možná budete moci sledovat upoutávky, přečíst si tisíce recenzí filmů a hodnocení na stránce IMDb. Chcete-li ušetřit čas, Možná si budete moci přečíst tento článek a začít v něm sledovat některá doporučení k filmu.




Titul:Pro balík prachů
Datum vydání:2020-09-03
synopse:Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé
Jazyky:English
Runtime:99 minutes
Žánr:Thriller,Akční,Krimi,Drama
Rozpočet:0
Výrobní společnosti:The Solution,Briarcliff Entertainment,Dreadnought Films,Zero Gravity Management,Argonaut Entertainment Partners,Cutting Edge Group,Honest Thief Productions,Ingenious Media,J Cubed Film Finance,Samuel Marshall Productions,Sprockefeller Pictures,Mongkol Major
Zjištěná kvalita:720pᴴᴰ - 1080pᴴᴰ
Štítek:Nikdy ho nepřiprav o druhou šanci


TAG : CZ-SK dabing online ke shlednuti, online bombuj, online cely film, online film CZ-SK, bombuj CZ-SK,sleduj filmy Slovakia, online CZ-SK titulky, celý film zdarma, zkouknito, celý film cesky.

Děkuji za návštěvu mého blogu, doufám, že to pomůže ..

Navštivte také další filmové blogy >> Klikněte sem <<

LihatTutupKomentar